Ti írtátok – Betti levele

Mindig örülök, amikor emailt kapok a tőletek. Ebből tudom, hogy jó az irány. Alábbiakban megosztom veletek Betti levelét.

“Kedves Rita!

Ez úton is szeretném megköszönni a csodálatos termékeit, amik mindig nagyon gyorsan elérnek hozzam. A hírlevélre már feliratkoztam es elolvastam az ajándék tartalmat is.

Többször is rendeltem már és biztos vagyok benne, hogy fogok is még. Mind a neszesszerek mind a mosható tisztasági betétek egyszerűen fantasztikusak. A tanga verzióból szerintem már az összes minta megvan, de majd ha lesznek újak azokat is beszerzem.
Szeretném megjegyezni, hogy korábban vásároltam mosható tisztasági betétet egy másik márkától is, hiszen annak van a legnagyobb marketingje, de már néhány használat után is úgy éreztem, hogy az ön által gyártott termékek klasszisokkal jobbak, mint a másik.
Kívánom, hogy a jövőben minél több emberhez eljussanak a termékei, mert tényleg nagyon igényesek, szépek és öröm őket használni.
Én ajánlani fogom minden nő ismerősömnek. Régen utaltam a tisztasági beteteket, nem ragadtak rendesen, furcsa, túl parfumos illaltuk van és emiatt csak szökő évente egyszer nyúltam értük. Amióta megvannak a mosi verziók, nincs olyan nap, hogy ne használnám őket.
Betti”