partnereim

Dekagramm

Dekagramm, Sopron első csomagolásmentes boltja.

Csomagolásmentes élelmiszer üzlet
Cím: 9400, Sopron, Bánfalvi út 14. (Lidl melletti Vásárcsarnokban)

Infó a boltról:

Sopron Média

Soproni Téma

Soproni Téma 2

Soproni Téma 3 – Zöld Sopron Local ZW

Dekagramm Sopron
Dekagramm Sopron Bánfalvi út 14

Mi kell a bőrnek

https://mikellabornek.hu/


Fontos, hogy a bőrápolás is tudatos döntések eredménye legyen, így elkerülhető a túlköltekezés, és a nem megfelelő kozmetikumokkal való kísérletezgetés.

Kozmetikusként felkutatom azokat a magyar kozmetikumokat és gyártókat, amelyekkel egyszerű, hatásos és káros anyagoktól mentes bőrápolási rutin állítható össze.

Segítek egyedi, személyre szabott bőrápolási rutinok kialakításában is. A bőröd adott igényeinek megfelelő hatóanyagokkal, az élethelyzetednek, és szokásaidnak megfelelő kozmetikumok ajánlásával.

A Blogomon és a közösségi oldalakon pedig hasznos tanácsokkal látok el mindenkit, hogy az így megszerzett tudással bármikor jó döntést tudjon hozni kozmetikum vásárlásai során.

https://mikellabornek.hu/

Kovács Regina, Bőrápolási tanácsadó

Partnereim véleménye rólam

“Összefogtunk a Ritakreativ Teammel! Sokan tudjátok, hogy ők nem csupán készítői a zw termékeknek, hanem háztartásukat régóta igyekeznek hulladékszegényen működtetni…Ezentúl a náluk rendelt termékeket átvehetitek a Dekagrammban! Ritáék eddig is igyekeztek minden kérésnek eleget tenni, jó velük együttműködni! 😉
Pfeiffer Judit tulajdonos- Dekagramm csomagolásmentes bolt

“Igényesen kivitelezett, magas minőségű termékek, amik maximális odafigyelés mellett készülnek”
Kovács Regina tulajdonos – https://mikellabornek.hu/


Kedves leendő Partnerem!

A webshopomban az általam gyártott vagy forgalmazott, viszonteladásra is kínált termékeket találod. Minden termékemet a zero waste jegyében alkottam, hogy valóban hulladékmentes alternatívák kerüljenek a vásárlók elé. A webshopban látható árak és készlet információk nem a viszonteladói elérhetőségeket mutatják. A termékeimmel kapcsolatban a részletes leírást a webshopon az adott termék oldalán a leírás és termékjellemzők fülön találod. Ha bármilyen kérdésed van a termékekről vagy érdekelnek viszonteladói áraim, keress meg az email címemen. Egyedi együttműködési igény, ötlet esetén is örömmel várom megkeresésedet. Remélem hamarosan a partnereim között üdvözölhetlek téged is!

Miért érdemes engem választanod?

Számos hulladékmentes alternatíva egy helyen. Egyszerű rendelési folyamat. Termékeim nagy része lebomló, természetes alapanyagokból készül, életútjuk végén komposztálhatóak. Mosható, saját gyártású textiltermékeim Magyarországon, etikus körülmények között készülnek. Viszonteladó partnereink felé is hulladékszegény szállítást biztosítunk.

Kapcsolatfelvétel:

Kérlek az alábbi email címre írt leveleddel vedd fel velem a kapcsolatot. Fontos, hogy alapadataid szerepeljenek az üzenetben, mint például: cégnév, székhely, adószám, hol – milyen formában szeretnéd forgalmazni termékeimet, kapcsolattartó neve, elérhetőségei. Ha ezeket összeszedted, kérlek ide írj:

hello@ritakreativ.hu