Mosható betét – A balesetek elkerülése végett…

A balesetek elkerülése végett kérdezze meg a termék készítőjét, vagy olvassa el a termékleírást! A betéteimet egy vízhatlan réteggel látom el, hogy ne történjenek balesetek. Ennek a rétegnek az a tulajdonsága, hogy nem ereszt át semmilyen folyékony anyagot. Így használat közben biztonságban tudhatjuk mind a fehérneműt, mind a nadrágot. Ezért rendkívül fontos hogy melyik oldala néz a test felé. Itt egy összefoglaló:

Hogyan viseljük Ritakreativ mosható betéteket?
Mindenféleképpen szoros fehérneművel kell hordani a mosható betéteket, így kisebb az esély arra, hogy elcsúszik a fehérneműben. Egy bő, kinyúlt bugyiban elfog csúszni és így nem tölti be funkcióját.
Az egészségügyi betéteim alsó része fekete pamutvászon. Ez az oldal nem is tudja a nedvességet elvezetni, mert a vízhatlan anyag erről az oldalról van. Ez van a fehérnemű felé. A mintás oldal van felőlünk. Ez az oldal cikk-cakkban is van varrva, folyadékelvezetés céljából.

A mintás oldal van felőlünk.

A tisztasági betétek mindkét oldala hordható, ezek egyik oldala mintás, alsó része egyszínű. Ezekben nincs vízhatlan anyag, mindkét oldalról átengedik a folyadékot.

A közepes egészségügyi betétek hátsó fele kicsit szélesebb, ahogy a tisztasági betétek is, ez lesz a fenék résznél hátul. Ez egyfajta “becsúszásgátló”, nem szeretem ha becsúszik  fenekembe a betét… A kicsi méretű egészségügyi betét nem szélesebb hátul, felpatentolása mindegy, szintén a mintás oldala van felőlünk.

Ez az oldal cikk-cakkban is van varrva, folyadékelvezetés céljából.A betétet egyszerűen csak rápatentoljuk a fehérneműre (lásd a képeken a közepes betétet). A betéteim ingyenes szűkítő patenttal vannak ellátva, hogy beállíthassuk a testünk és fehérneműnk szerinti személyenként változó egyedi optimális méretet. Ez minden esetben benne van az árban, nem kell külön kérni és pluszban fizetni érte.

A betéteim ingyenes szűkítő patenttal vannak ellátva.