bemutatkozás

Mi itt a Ritakreativnál egy családi vállalkozás vagyunk. Férjem és én, valamint két iskolás gyermekünk igyekszünk megteremteni a munka és magánélet optimális egyensúlyát.

ritakreativ Rita

Én volnék az munka közben. Varrok, tervezek, megvalósítok. A dolgozószobám gyakran káoszos, de mint tudjuk, a zseni átlát a káoszon… Varrás közben kedvenc sorozataimat szoktam nézni (hallgatni inkább) a képen épp a Szomszédok megy, de a Jóbarátok is örökzöld nálam.

ritakreativ András

Férjem intézi az internetes dolgokat, mert ő jobban ért hozzá. Ezt a honlapot is ő csinálta, a webshop üzemeltetését és a csomagküldést is segíti. No meg persze, ha anya varr, akkor apa főz.

ritakreativ Andris

Fiamat inkább a szabás, varrás, vasalás és a webáruház működése érdekli. Nem kényszer, szívesen is csinálja amikor kedve tartja.

ritakreativ Emma

Lányomhoz a kreatív tevékenységek állnak közel, szívesen fűzi be a zsinórt a zsákokba. Amikor meglátja, hogy mit csinálunk, neki is kell hagyni párat.


rólam

Szia! Horváthné Pális Rita vagyok, olyan mosható textiltermékek gyártásával foglalkozom, amelyek alkalmasak a hulladék csökkentésére a környezettudatosság érdekében. Örülök, hogy érdeklődsz irántam, és tevékenységem iránt. Egy 300 lakosú kis faluban születtem. Diplomámat szociálpedagógusként szereztem. Deutsche Telekom – call center alkalmazott voltam 2005-2010 között, két gyerekemmel 2010-2016 között otthon voltam, vállalkozónő 2017-ben lettem. Egész életemben először most foglalkozom olyan kreatív alkotással, két gyermekemmel és férjemmel az oldalamon, ami igazán boldoggá tesz. Mindig is vonzott ez az irány, de 2013-ban kapott teret igazán az életemben. Varrok, festek, dekorálok, alkotok, újrahasznosítok, hulladékmentesítek, állandóan az új ötleteken töröm a fejem! Szeretem az egyedi megrendeléseket és a kihívásokat is. Minden termékemmel szeretném a hulladékmentes irányt támogatni, hasznosat alkotni.

Az alkotóerő legyen Veletek!

ritakreativ
Horváthné Pális Rita e.v.